Στη φυλακή οδηγήθηκε η οικιακή βοηθός που κατηγορείται ότι κακοποιούσε 88χρονη στο Ηράκλειο Ημερομηνία:
Σήμερα 19/6/2025, 18:00 - Εμφανίσεις: 15
Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η Ρουμάνα οικιακή βοηθός που κατηγορείται για την ιστορία κακοποίησης ηλικιωμένης στο Ηράκλειο.
Με δάκρυα στα μάτια αρνήθηκε όσα της αποδίδονται, εμμένοντας στην αθωότητά της.
«Γιατί μου το κάνουν αυτό, είναι σοβαροί άνθρωποι» αναρωτιόταν, συνομιλώντας με τον δικηγόρο που τον διόρισαν να την εκπροσωπήσει.
Η 57χρονη κατά της απολογία της στην αρμόδια ανακρίτρια του Ηρακλείου έδωσε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή από αυτή που περιγράφει η πλευρά της 88χρονης, την οποία φρόντιζε μέχρι πρότινος.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η απολογία της οικιακής βοηθού Ισχυρίζεται ότι είχε πιάσει δουλειά μέσω γραφείου, ότι ήταν έγκλειστη 24 ώρες το 24ωρο, ούσα σε εγρήγορση προσέχοντας την 88χρονη η οποία, όπως δήλωσε η οικιακή βοηθός, είχε σοβαρό πρόβλημα αστάθειας και συχνά έπεφτε.
Μία από αυτές τις φορές, που ήταν και η επίμαχη, η κατηγορούμενη έσκυψε από πάνω της και επιχείρησε να της ανασηκώσει το κεφάλι «και όχι να της τραβήξει τα μαλλιά», όπως ισχυρίζεται αντίθετη πλευρά τόνισε η 57χρονη.
Άμεσα, συνέχισε η ίδια, βγήκε εκτός σπιτιού καλώντας σε βοήθεια.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Θα ήταν παρανοϊκό να την κακομεταχειρίζομαι από όταν γνώριζα ότι στο σπίτι ήταν εγκατεστημένες τρεις κάμερες ασφαλείας», φέρεται να ισχυρίστηκε η αλλοδαπή οικιακή βοηθός.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως επειδή δεν άντεχε τον φόρτο εργασίας και το γεγονός ότι απασχολούνταν όλη μέρα, στις 16 Ιουνίου είχε ανακοινώσει στην οικογένεια της 88χρονης την απόφασή της να αποχωρήσει εντός της επόμενης εβδομάδας.
Κι ίσως ό,τι έγινε, κατά τις εκτιμήσεις της, να οφείλεται στη γνωστοποίηση της πρόθεσής της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Τι υποστηρίζει η αντίθετη πλευρά Εν τω μεταξύ σε προγενέστερο ρεπορτάζ του Cretalive συγγενείς της ηλικιωμένης είχαν καταγγείλει την 57χρονη Ρουμάνα για βάναυση κακοποίηση της 88χρονης.
«Δεν θέλω να με ταϊσει εκείνη γιατί μετά θα με δεί...